Eindelijk, het beschuit met roze of blauwe muisjes mag uit de kast. Na een lange tijd uitkijken naar jullie kindje is het zover, jullie zijn papa en mama geworden! Met een belletje, berichtje of kaartje heb je familie vrienden en bekenden al op de hoogte gebracht van dit heugelijke nieuws. Maar de hele wereld mag weten dat jullie zoon of dochter is geboren. Wat dacht van een geboortebord, geboortevlag of geboortestickers om het nieuws te verspreiden? 

Een hippe geboorteposter op het raam
Heb je geen voortuin of woon je in een appartement? Dan zijn hippe geboorteposters een uitkomst. Je kan de naamborden namelijk gemakkelijk met dubbelzijdige tape op het raam bevestigen. Kies bijvoorbeeld eentje die past bij de inrichting van de kinderkamer. Zo kun je later de poster ook binnen hangen als decoratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van vliegende dieren in voertuigen voor een jongen of een schattige pauw voor een meisje? Ook kun je kiezen voor een neutrale prints,  zoals een print van hartjes of stippen. De tekst kan je zelf bepalen. Je kan bijvoorbeeld laten weten dat je een dochter of zoon hebt gekregen met de tekst ‘Hoera, it’s a girl / boy’. 

De nieuwste trend: geboortevlaggen
Naast geboorte posters online bestellen kan je ook kiezen voor een geboortevlag. Hip en trendy, dat is zeker. Personaliseer de geboortevlaggen door zelf een kleur te kiezen en de naam, geboortedatum en tijd toe te voegen. Voor de geboorte van een meisje is de geboortevlag met een regenboog in aardetinten een goede keuze. De geboortevlag met een walvis is perfect om de naam van je zoon op te vermelden. Liever iets neutraals? Kies dan voor een muurcirkel met  babynaam en kleur naar keuze. Of maak een eigen ontwerp voor een geboortevlag. Zo kun je helemaal uitpakken met jouw ontwerp.

Hippe geboortestickers
Ben je op zoek naar geboorteversiering die je een lange tijd kan laten staan? Kies dan voor geboortestickers. Geboortestickers plak je gemakkelijk op het raam. Wind of regen maken geen kans, de naam van jouw kleintje blijft shinen op het raam.  Je hebt ze in allerlei vormen en maten. Kies bijvoorbeeld voor een roze hartje met de naam van jouw kleintje of voor een ronde cirkel met kleine hartjes. Hoe lief is dat. Je kan ook heel het raam beplakken. Zo weet iedereen dat jullie trotse ouders zijn van jullie kleintje.